Εξτρα Υπηρεσίες Για Ιδιοκτήτες

Φωτογράφιση οικίας

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε φωτογραφίες για την οικία σας, κανονίζουμε την φωτογράφηση της από επαγγελματία φωτογράφο για ευρυγώνιες λήψεις και λεπτομέρειες της οικίας σας. Η καλή φωτογραφία είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες μίας καταχώρησης και γι’ αυτό η Hemera house προσφέρει την εν λόγω υπηρεσία με χαμηλή χρέωση .

Οδηγός οικίας και περιοχής

Με τα δεδομένα που έχουμε συλλέξει από εσάς και κατόπιν και δικής μας έρευνας δημιουργούμε προσωποιημένο οδηγό της οικίας σας ο οποίος αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε κάθε επισκέπτη σας πριν την άφιξή του. Το manual οικίας εμπεριέχει όλες τις πληροφορίες, συνοδευόμενες με φωτογραφίες των χώρων της οικίας σας που χρειάζεται ο επισκέπτης σας ώστε να χρησιμοποιήσει με ασφάλεια τους χώρους του σπιτιού σας και να μπορεί να απολαύσει μία απροβλημάτιστη διαμονή. Επίσης, δημιουργείται οδηγός περιοχής τόσο όσον αφορά την γειτονιά του σπιτιού σας, την πόλη που βρίσκεται καθώς και τα τουριστικά αξιοθέατα, σημεία ιδιαίτερης ιστορικής αξίας, σημεία ενδιαφέροντος, τοποθεσίες ιδιαίτερου φυσικού κάλους, προτεινόμενες παραλίες, σπηλιές, διαδρομές για περίπατο, εστιατόρια και καφετέριες και ο,τιδήποτε άλλο μπορεί να ενδιαφέρει τον επισκέπτη σας και αποστέλλεται σε αυτόν ηλεκτρονικά. Επίσης με μικρό κόστος μπορούμε να τυπώσουμε το manual μορφή εντύπου .

 

Ηλεκτρονική εφαρμογή(House manual application)

Μπορούμε να σας ετοιμάσουμε την δικιάς σας εφαρμογή κινητών με πληροφορίες για την οικίας σας , την περιοχή , εστιατόρια , παραλίες και άλλες πολλές πληροφορίες που θα εντυπωσιάσουν τους επισκέπτες σας αλλά και εσάς  . Η συγκεκριμένη υπηρεσία αφορά την δημιουργία του House & Area manual σε συνεργασία με την πλατφόρμα Duve .

Μετακίνηση πελατών

Η Hemera House  σε συνεργασία με αξιόπιστες εταιρείες μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια τους επισκέπτες σας από το αεροδρόμιο η προς αυτό για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους . Με Μινι VIP Bus μπορεί να μεταφέρει μέχρι 8 άτομα μαζί με τις αποσκευές τους στην οικία σας . 

Περιποίηση Κήπου

Ένας προσεγμένος κήπος δίνει ιδιαίτερη αξία στο ακίνητο σας . Σε συνεργασία με εταιρεία μπορούμε να προσφέρουμε την φροντίδα του κήπου σας πριν την άφιξη των επισκεπτών σας .Κλάδεμα , κοπή γκαζόν , πότισμα , καθαρισμός σε τιμές προσιτές .

Search

Compare listings

Compare

Compare experiences

Compare